Joe satriani discography

 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Joe satriani discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 19:30

1986 - Not Of This Earth
1987 - Surfing With The Alien
1988 - Dreaming #11
1989 - Flying In A Blue Dream
1992 - The Extremist
1993 - Time Machine
2000 - Additional Creations
2000 - Engines Of Creation
2002 - Strange Beautiful Music
2003 - An Antology
2004 - Is There Love In Space
2006 - Super Colossal
Unreleased

Links
http://rapidshare.com/files/92644329/1986_-_Not_Of_This_Earth_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92644550/1987_-_Surfing_With_The_Alien_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92644731/1988_-_Dreaming__11_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92645084/1989_-_Flying_In_A_Blue_Dream_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92645378/1992_-_The_Extremist_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92645922/1993_-_Time_Machine_By_CS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/92646515/1993_-_Time_Machine_By_CS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/92646662/2000_-_Additional_Creations_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92646920/2000_-_Engines_Of_Creation_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92647186/2002_-_Strange_Beautiful_Music_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92647826/2003_-_An_Antology_By_CS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/92648682/2003_-_An_Antology_By_CS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/92649040/2004_-_Is_There_Love_In_Space_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92649361/2006_-_Super_Colossal_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/92649722/Unreleased_By_CS.rar

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Joe satriani discography

Mesaj tarafından kikoushi Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 19:40

"Mastaaa" diyebileceğim bir isim, saygılar efem Eline sağlık hot ^^

_________________



kikoushi
Site Owner
Site Owner

Yararlılık Puanı : 878
Mesaj Sayısı : 6880
Erkek
Yaş : 27
Nerden : Ankara
Hobi : NBA-Adventure Oyunları-Gerilim Filmleri/Romanları
Lakap : Goku

Kullanıcı profilini gör http://animeup.clicboard.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Joe satriani discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 20:18

rica ederm

en son albümü burada yok o albümde türkiye ziyaretinde buna bağlama hediye ediyorlar o da aşık veysele merak salıyor albümlerini falan istetiyormus..veee de son albumuun arka kapak da aşık veyysel var ve ona hitafen çalınmış bir parça.. paylaşmak istedim de...

favori parçamı da söyleyeyim bari The forgotten (part2)

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Joe satriani discography

Mesaj tarafından Sponsored content Bugün 0:06


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz