sepultura discography

 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

sepultura discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 19:25

1985 - Bestial Devastation
1986 - Morbid Visions
1987 - Schizophrenia
1989 - Beneath The Remains
1991 - Arise
1992 - Third World Posse
1993 - Chaos AD
1993 - Territory
1994 - Refuse-Resist
1994 - Slave New World
1996 - Roots
1996 - Roots Bloody Roots
1997 - Blood Rooted
1997 - B-Sides
1998 - Against
1998 - Sepultural Feast
2001 - Nation
2002 - Revolusongs
2003 - Roorback
2006 - Dante XXI

Links
http://rapidshare.com/files/87828943/1985_-_Bestial_Devastation_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87829084/1986_-_Morbid_Visions_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87829282/1987_-_Schizophrenia_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87829615/1989_-_Beneath_The_Remains_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87829942/1991_-_Arise_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87830065/1992_-_Third_World_Posse_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87830376/1993_-_Chaos_AD_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87830479/1993_-_Territory_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87830570/1994_-_Refuse-Resist_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87830726/1994_-_Slave_New_World_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87830976/1996_-_Roots_Bloody_Roots_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87831527/1996_-_Roots_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87832089/1997_-_B-Sides_By_CS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/87832523/1997_-_B-Sides_By_CS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/87832933/1997_-_Blood_Rooted_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87833283/1998_-_Against_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87833892/1998_-_Sepultural_Feast_By_CS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/87833980/1998_-_Sepultural_Feast_By_CS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/87834415/2001_-_Nation_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87834634/2002_-_Revolusongs_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87835043/2003_-_Roorback_By_CS.rar
http://rapidshare.com/files/87835369/2006_-_Dante_XXI_By_CS.rar

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: sepultura discography

Mesaj tarafından Paraclet Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 20:19

teşekkürler paylasımın için eline saglık

Paraclet

Yararlılık Puanı : 12
Mesaj Sayısı : 183
Erkek
Yaş : 31

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: sepultura discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 22:02

Paraclet demiş ki:teşekkürler paylasımın için eline saglık

rica edrm

ama bu işte sen daha iyisin tebrik ediyorum söyliyim dedim

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: sepultura discography

Mesaj tarafından Paraclet Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 22:04

yok estağfurullah

Paraclet

Yararlılık Puanı : 12
Mesaj Sayısı : 183
Erkek
Yaş : 31

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: sepultura discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Perş. 4 Ara. 2008 - 22:05

Paraclet demiş ki:yok estağfurullah

tamm tamm

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: sepultura discography

Mesaj tarafından hythloth Bir C.tesi 6 Ara. 2008 - 8:18

ıkınızde saolun yaptıklarınız icin ehuee

hythloth
hythloth
hythloth

Yararlılık Puanı : 614
Mesaj Sayısı : 3990
Erkek
Yaş : 26

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: sepultura discography

Mesaj tarafından Sponsored content Bugün 18:06


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz