Coldplay ~ Discography

 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Coldplay ~ Discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 19:10

1999 - Brothers & Sisters (EP)
1999 - The Blue Room (EP)
2002 - A Rush Of Blood To The Head
2005 - X and Y
2006 - Castles

Links
http://rapidshare.com/files/85919087/1999_-_Brothers___Sisters__EP_.rar
http://rapidshare.com/files/85919166/1999_-_The_Blue_Room__EP_.rar
http://rapidshare.com/files/85919382/2002_-_A_Rush_Of_Blood_To_The_Head.rar
http://rapidshare.com/files/85919941/2005_-_X_and_Y.part1.rar
http://rapidshare.com/files/85919951/2005_-_X_and_Y.part2.rar
http://rapidshare.com/files/85920226/2006_-_Castles.rar

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz