Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından hot as hell Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 18:31

1997 - Angels Fall First
1997 - The Carpenter [EP]
1998 - Oceanborn
2000 - Wishmaster
2002 - Century Child
2004 - Once
2006 - Ballads Of The Eclipse (EP)

Links
http://rapidshare.com/files/72159591/1997_-_Angels_Fall_First.rar
http://rapidshare.com/files/72158005/1997_-_The_Carpenter__EP_.rar
http://rapidshare.com/files/72159122/1998_-_Oceanborn.rar
http://rapidshare.com/files/72159343/2000_-_Wishmaster.rar
http://rapidshare.com/files/72157968/2002_-_Century_Child.rar
http://rapidshare.com/files/72310042/2004_-_Once.part1.rar
http://rapidshare.com/files/72157831/2004_-_Once.part2.rar
http://rapidshare.com/files/72158213/2006_-_Ballads_Of_The_Eclipse__EP_.rar

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından kikoushi Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:25

Ayrıca bu topiclerde gruplar hakkında da konuşalım, yoksa download bölümüne taşınacak ^^ Neyse eline sağlık, çok olmasa da dinlediğim gruplardan, neden bilmiyorum ama o kadar çok şarkısını dinledim fakat beni en çokk ghost love score etkilemiştir, onu diğer şarkılarından hep üstten tutarım, bir de dediğim gibi çok takip edemiyorum, bizim dehşet sesli hatun gruptan ayrıldı mı noldu Bilen var mı acep ???

_________________



kikoushi
Site Owner
Site Owner

Yararlılık Puanı : 878
Mesaj Sayısı : 6880
Erkek
Yaş : 27
Nerden : Ankara
Hobi : NBA-Adventure Oyunları-Gerilim Filmleri/Romanları
Lakap : Goku

Kullanıcı profilini gör http://animeup.clicboard.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından DarkeLia Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:26

evet ayrıldı daha dogrusu dıgerlerı tarafından atıldı dıye bılıyorum sımdılerde kart seslı bırı var dıye de duymuştum


bu arada yine teşekkürler

DarkeLia
*darke*
*darke*

Yararlılık Puanı : 64
Mesaj Sayısı : 2465
Kadın
Yaş : 24
Nerden : İstanbul

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından hot as hell Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:28

tamam arkadaslar konusuruz paylasırız ama şimdilik kacıom acil

döncem ben size hadi ii eglenceler

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından kikoushi Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:28

Hmm, bak bunu bilmiyordum, hani gittiğini biliyordum ama atılmak... Ki yerine de kart bir hatun getirilmesi Bak şimdi dinlememek için iki adet deli neden bunlar ^^

_________________



kikoushi
Site Owner
Site Owner

Yararlılık Puanı : 878
Mesaj Sayısı : 6880
Erkek
Yaş : 27
Nerden : Ankara
Hobi : NBA-Adventure Oyunları-Gerilim Filmleri/Romanları
Lakap : Goku

Kullanıcı profilini gör http://animeup.clicboard.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından DarkeLia Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:32

işte bende eskilerle yetiniyorum deep silent completee nerde benim tarja'm nerde anette cadısı

DarkeLia
*darke*
*darke*

Yararlılık Puanı : 64
Mesaj Sayısı : 2465
Kadın
Yaş : 24
Nerden : İstanbul

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından hot as hell Bir Salı 18 Kas. 2008 - 15:17

şimdi arakadaslar NİGHTWİSH hakkında konusalım biraz

öncelikle size albüm tavsiyelerimi vereyim

genel olarak hepsi süper ama özellikle century child derim

şarkılara gelince say say bitmez ama sakin ve duygusal birşey arıyorsanız 'wish you were here' ve de eclipse diyebilirim.

bunun dışlında yapmış oldukları en iyi cover 'phantom of the opera' bana çok eğlenceli geliyor tavsiye ederim..

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından Brightblade Bir Salı 18 Kas. 2008 - 16:08

ben son albümleri dark passion play'İ de sevdim aslında, favorim sorarsanız once derim ama

Brightblade
V.I.P
V.I.P

Yararlılık Puanı : -232
Mesaj Sayısı : 3917
Erkek
Yaş : 37
Nerden : Artık İZMİR

Kullanıcı profilini gör http://animemangantr.turkforumpro.com/index.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından hot as hell Bir Salı 18 Kas. 2008 - 16:23

Brightblade demiş ki:ben son albümleri dark passion play'İ de sevdim aslında, favorim sorarsanız once derim ama

dark passion play de güzel laf yok once albumu cok yerde en iyi diyorlar ama century yi deişmem

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından hythloth Bir Cuma 26 Ara. 2008 - 14:17

hoooop yukarda kart sesli biri falan gelmis gibi bisiler gordum hicte ole deil ikisinin sesi de guzel bu arada onceki elemanı cocugu falan varmıs bunun ona ve kocasına cok zaman ayırıo gruba zaman ayırmıo die atmıslar sonra iste bu yeniyi almıslar bu arada bizim eski elemanda bunlara o kdr mesgul olmadıgını kanıtlar gibi yeni album cıkardı

hythloth
hythloth
hythloth

Yararlılık Puanı : 614
Mesaj Sayısı : 3990
Erkek
Yaş : 26

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından gakuenn Bir C.tesi 19 Haz. 2010 - 14:32

over the hills and far away diye bie epleride var son albümünü bende seviyorum amaranth çok güzel.

son albümlerindeki bye bye beautiful şarkısı tarjaya yazılmıiştır onuda söylüyeim

gakuenn

Yararlılık Puanı : 10
Mesaj Sayısı : 10
Erkek
Yaş : 26

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Nightwish ~ Discography (Bunu Tek Geçerim)

Mesaj tarafından Sponsored content Bugün 4:20


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz