Anathema ~ Discography

 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 17:13

1992 - Crestfallen (EP)
1993 - Seranades
1995 - Pentecost III
1995 - The Silent Enigma
1996 - Eternity
1998 - Alternative 4
1999 - Judgement
2001 - A Fine Day To Exit
2001 - Resonance
2003 - A Natural Disaster

Links
http://rapidshare.com/files/68083904/1992_-_Crestfallen__EP_.rar
http://rapidshare.com/files/68085603/1993_-_Seranades.rar
http://rapidshare.com/files/68084377/1995_-_Pentecost_III.rar
http://rapidshare.com/files/68086307/1995_-_The_Silent_Enigma.rar
http://rapidshare.com/files/68087097/1996_-_Eternity.rar
http://rapidshare.com/files/68084704/1998_-_Alternative_4.rar
http://rapidshare.com/files/68086498/1999_-_Judgement.rar
http://rapidshare.com/files/68085766/2001_-_A_Fine_Day_To_Exit.rar
http://rapidshare.com/files/68084976/2001_-_Resonance.rar
http://rapidshare.com/files/68085174/2003_-_A_Natural_Disaster.rar


ALINTI:D:D

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından renJ Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 17:44

:D
Teşekkürler hakuraa

renJ
Moderatör
Moderatör

Yararlılık Puanı : -70
Mesaj Sayısı : 5784
Kadın
Yaş : 26

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından DarkeLia Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 17:47

super super super tesekkurler

DarkeLia
*darke*
*darke*

Yararlılık Puanı : 64
Mesaj Sayısı : 2465
Kadın
Yaş : 24
Nerden : İstanbul

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 18:11

ne demek arkadaslar öss olmasa daha neler yapacağımda

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından kikoushi Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:27

Bak işte bunu severim, benim en iyi servis arkadaşlarımdan biridir(staj başlayana kadar öyleydi daha doğrusu +_+), her gün üniye giderken yarım saat boyunca kendisi eşliğinde kendimi kaybederim XD Sonra tüm gün onun etkisi altında kalmış bir halde sarhoş, mayhoş ve kendinden geçmiş bir şekilde okulda dört dönerim

_________________



kikoushi
Site Owner
Site Owner

Yararlılık Puanı : 878
Mesaj Sayısı : 6880
Erkek
Yaş : 27
Nerden : Ankara
Hobi : NBA-Adventure Oyunları-Gerilim Filmleri/Romanları
Lakap : Goku

Kullanıcı profilini gör http://animeup.clicboard.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından DarkeLia Bir Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:33

don't look too farr yine gelsinler yine gideyim

DarkeLia
*darke*
*darke*

Yararlılık Puanı : 64
Mesaj Sayısı : 2465
Kadın
Yaş : 24
Nerden : İstanbul

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Salı 18 Kas. 2008 - 15:19

DarkeLia demiş ki:don't look too farr yine gelsinler yine gideyim

feel my heart burning

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından new_cellie Bir Salı 18 Kas. 2008 - 15:49

wayy indirmem laazım saolasın hakura

new_cellie
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Yararlılık Puanı : -29
Mesaj Sayısı : 3650
Kadın
Yaş : 29
Nerden : İstanbul

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından hot as hell Bir Salı 18 Kas. 2008 - 16:00

new_cellie demiş ki:wayy indirmem laazım saolasın hakura

ama söz bu şarkı 'deep' biliyorsundur da ben yinede diim dedim

hot as hell

Yararlılık Puanı : 4
Mesaj Sayısı : 83
Erkek
Yaş : 26
Nerden : iST/Üsküdar

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Anathema ~ Discography

Mesaj tarafından Sponsored content Bugün 7:57


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 :: Konuş :: Müzik :: Rock/Metal

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz